Donnerstag, 26. Juli 2012

Studium jazyků v zahraničí



Mnoho studentů se v průběhu studia rozhodne doplnit své vzdělání jazykovým pobytemv zahraničí. Co vlastně přesně znamená jazykový pobyt? Jedná se o velice efektivní výuku jazyků v zahraničí, která sestává z jazykového kurzu, ubytování, programu volnočasových aktivit a exkurzí.

Hlavní výhodou studia jazyků v zahraničí je možnost procvičovat si cizí jazyk s rodilými mluvčími. Kromě toho se jedná o jedinečnou příležitost jak poznat cizí zemi, kulturu a zvyky a významně si rozšířit obzory. Rozhodnutí studovat jazyky v zahraničí je významný krok a než jej učiníte, měli byste si položit následující otázky: jaký jazyk se vlastně chci naučit? A za jakým účelem? Jeden příklad za všechny: pokud je Japonsko země budoucnosti, platí to i o japonštině?

Poté, co jste tyto otázky odpověděli, bude pro vás výběr konkrétní destinace mnohem jednodušší. Stejně jako v mnoha jiných oblastech, i zde se vyplatí si před rezervací jazykového pobytu důkladně promyslet, co přesně se chcete naučit a jaké jsou vaše cíle. Jedině tak si budete moci vybrat vhodný typ programu, který bude adekvátní vzhledem k vašim požadavkům a potřebám. 

 
Pokud se například chcete učit anglicky, ale zároveň vás láká příroda a ohromující scenerie, můžeme vám doporučit Kanadu, která vám umožní spojit studium a objevování nového. Kanada je nádherná země, kterou se vyplatí navštívit nejen kvůli přírodním krásám a volnému prostoru, který je nám Středoevropanům neznámý, ale i kvůli kosmopolitním městům

Láká vás čínština nebo japonština? Vydejte se do Asie! V Japonsku se nejen naučíte základy jazyka, ale seznámíte se i s místními, objevíte místní dějiny, kulturu a tolik vychvalovanou japonskou kuchyni.

Čína, která je také nazývána perlou Asie, je jednou z nejlepších destinací v Asii, pokud se chystáte na jazykový kurz spojený s nezapomenutelnou dovolenou. Jazykový pobyt v Číně vám umožní se nejen naučit tento neobyčejný jazyk, ale i poznat nevyčerpatelné místní památky a nádhernou přírodu. Objevujte svět otevřete se novým kulturám a získejte nové zkušenosti na jazykovém pobytu!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen