Freitag, 13. Juli 2012

Londýn, oficiální nejlepší destinace světa!


Nejste si jistí, kam vyrazit na jazykový pobyt? Třeba vám pomohou tipy v tomto článku! 


Před několika dny byl Londýn zvolen a anketě stránek TripAdvisor nejlepší destinací na světě, nejlepší destinací v Evropě a nejlepší destinací v UK. TripAdvisor je nejrozšířenější stránka na světě, která umožňuje turistům a cestovatelům najít nejvýhodnější ubytování a nejlepší restaurace. Stránbka funguje na principu zpětné vazby, kde její uživatelé hodnotí poskytnuté služby a dle jejich hodocení si ostatní uživatelé mohou o daném ubytování či restauraci udělat přesnější představu.
Tento rok je Londýn ještě populárnější díky oslavám diamantového jubilea královny a letním Olympijským hrám.  Město se na tyto důležité události náležitě připravilo a odměnou je zvýšený zájem návštěvníků, kteří oceňují provedená zlepšení i změny. V letošním létě Londýn očekává miliony návštěvníků.
V anketě TripAdvisor byly nejlepší destinace vybrány na základě celkové popularity i oblíbených míst, které uváděli uživatelé stránek. Londýn v celosvětové popularitě následoval New York a Řím, v kategorii nejoblíbenější destinace v Evropě se na druhém a třetím místě umístil Řím a Paříž.
Výhodou Londýna je jeho snadná dosažitelnost a relativně levné letenky díky tomu, že do města létá i mnoho nízkorozpočtových linek. Naopak ubytování v Londýně je relativně drahé. Pokud si ale vyberete například jazykovou školu v Londýně – Beckenhamu, nemusíte platit horentní sumy za ubytování v centru. Kromě toho z Londýna – Beckenhamu jezdí příměstský vlak, kterým se do centra Londýna dostanete za přesně dvacet minut! Po prohlídce centra se zase pohodlně vrátíte do zelené, příjemné a klidné čtvrti, kde je většina hostitelských rodin v pěší vzdálenosti od školy a kurzy angličtiny budete absolvovat v budově školy s velkou zahradou!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen