Freitag, 10. September 2010

Zkombinujte kurz španělštiny a relaxaci na jazykovém pobytu v Malaga!


Pokud hledáte jazykový kurz ve Španělsku, nemusíte se omezovat jen na známá velkoměsta, jak ó jsou Barcelona či Madrid. Obzvlášť půvabná města naleznete především na jihu Španělska.

Jedním z takových míst je i Malaga, se nachází v Andalusii a je hlavním městem Costa del Sol. Můžete zde navštěvovat kurzy španělštiny na mezinárodní škole a ve volném čase se koupat, procházet či z terasy některé z početných kaváren užívat nádherného počasí.

Malaga je město s bohatou kulturní tradicí, kde najdete například Picassovo muzeum, ale i řínské vlivy, jež reprezentuje např. římské divadlo.
Díky arabským vlivům můžete v Malaga obdivovat takové skvosty, jako například městkou část Pedregalejo či maurské opevnění Alcazaba.
Z jedné strany je Malaga obklopena Středozemním mořem a z druhé horami, takže si zde můžete vybrat z nepřeberného množství volnočasových aktivit. Pokud hledáte místo, kde byste se mohli zároveň učit španělsky i prožít skvělou dovolenou, je pro vás Malaga jako stvořená.


Jazyková škola v Malaga
se nachází v centru města, ale zároveň nedaleko pláže, na kterou můžete zamířit vždy po skončení výuky. Pokud se vám nebude chtít k moři, můžete relaxovat na školní zahradě nebo se zchladit ve školním bazénu.
Škola nabízí několik různých typů kurzů, takže si můžete vybrat ten, který nejvíce vyhovuje vašim potřebám i zaměření: kurz všeobecné španělštiny, kombinaci skupinové a individuální výuku či pouze individuální výuku, která vám umožní dosáhnout co nejrychlejšího pokroku, přípravné kurzy na jazykové zkoušky či kurzy obchodní španělštiny. Vždy po skončení výuky se můžete účastnit mimoškolních aktivit, které škola připravuje pro své studenty.
Pokud chcete objevit novou kulturu, poznat rozmanitou přírodu a příjemně si odpočinout na jihu Evropy a to vše zkombinovat s kurzem španělštiny, je pro vás Malaga jasnou volbou!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen