Montag, 6. September 2010

Jazykový pobyt s malým rozpočtem? Žádný problém!

Chcete se vydat na jazykový pobyt do zahraničí, ale odrazuje vás vysoká cena letenek? Rozhlédněte se po evropských cílech, do nichž se v současné době můžete dopravit opravdu levně!



Chcete spojit příjemné s užitečným a vydat se například do Francie? Na portálu Easyjet.cz najdete výhodné nabídky přímých letů z Prahy na letiště CDG v Paříži. Pokud se chcete vydat na jih za angličtinou, můžete podniknout jazykový pobyt na Maltě. Pro dopravu je nejvýhodnější využít některé ze společností, které na Maltu létají z Vídně či z Mnichova a nabízejí opravdu bezkonkurenční ceny. Pokud si navíc jazykový pobyt na Maltě rezervujete v období mimo sezónu, vyjde vás ještě levněji a vyhnete se letnímu náporu turistů. Kdo ostatně říkal, že je na Maltě dobře jen v létě? Jaro či podzim přímo lákají k procházkám či projížďkám na kole, po kterých si můžete odpočinout při proceduře v některém z lázeňských areálů.
Pokud se chcete vydat za angličtinou do Velké Británie či do Irska, můžete se rozhlédnout například na stránkách společnosti Ryanair.cz, která nabízí letenky do Dublinu a Londýna. Pokud budete stránky sledovat pravidelně a vyhlédnete si akční nabídky, máte šanci letenky získat skutečně „za hubičku“.
I v případě, že vás zajímá španělština a chcete se vydat na jazykový kurz do Španělska, můžete se začíst do nabídek na serveru www.pelikan.cz, který nabízí velmi výhodné lety do mnoha španělských destinací, zejména v případě, že jste schopni odletět z Vídně či z Mnichova. Vídeň je kvůli vzdálenosti atraktivní zejména pro Brňáky a vůbec pro Jižní a Střední Moravu.
Pokud se tedy chcete učit cizí jazyk v jeho přirozeném prostředí a osvojit si nejen gramatické struktury, ale především způsob, jakým je jazyk používán v každodenním kontextu, vydejte se na jazykový pobyt do zahraničí! Při dnešních cenách letenek je možné najít cíl pro každý rozpočet.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen