Montag, 20. September 2010

Naučte se italsky na jazykovém pobytu v Itálii a objevte tajemství „la dolce vita“

Máte chuť se učit cizí jazyk, ale nechce se vám do běžných cizích řečí jako angličtina nebo němčina. Vyberte si italštinu a objevte krásy této květnaté řeči i úchvatné země!



V případě, že vás Středozemní moře vždy okouzlovalo a rádi byste se naučili některou z typických řeší regionu, můžete si vybrat italštinu a nasávat bohatou kulturu Itálie na jazykovém pobytu v některém z italských měst.

Ať jste milovníci umění, znalci dobrého jídla či se zajímáte o historii, jedna země vás zaručeně uspokojí – Itálie! Proč Itálie? Tato země je proslulá svým nepřeberným kulturním bohatstvím, římským dědictvím, architekturou, kuchyní i krásou přírodních scenérií.

V případě, že se rádi zabýváte uměním a kulturou, můžete absolvovat jazykový pobyt ve Florencii, hlavním městě Toskánska. Najdete zde na jedné straně renesanční architekturu, na straně druhé dynamické a bující město. Na jazykové škole se setkáte se studenty z celého světa, kteří se stejně jako vy zajímají o italský jazyk a kulturu, a společně můžete procvičovat italštinu a objevovat Florencii. Ta je mimo jiné proslulá i svou kuchyní, takže kromě duševních potěšení si můžete dopřát i vynikající posezení v místních restauracích.





Zajímáte se o módu a i proto chcete proniknout do tajů italského jazyka? Pro jazykový pobyt si vyberte Milán, ekonomickou a finanční metropoli Itálie. Toto moderní město vás uchvátí svou šarmantní architekturou a tepajícím nočním životem. A jako milovník módy si určitě užijete místní nákupní domy a střediska.
S italštinou se ostatně nesetkáte pouze v Itálii. Tento jazyk je velmi populární v jižní části Švýcarska a v Chorvatsku i Slovinsku najdete mnoho italsky mluvících komunit (v některých oblastech je italština dokonce oficiálním úředním jazykem).
Neváhejte a poddejte se přitažlivosti jazyka klasické opery, gurmánů i módy!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen