Donnerstag, 6. Mai 2010

Jazykový pobyt + sport!

POkud patříte ke sportovním nadšencům, můžete svůj koníček rozvíjet i během jazykového pobyytu.

Mnoho z námi nabízených destinací nabízí kromě jazykového kurzu, aktivit a výletů i speciální sportovní programy, které vám umožní po skončení jazykového kurzu relaxovat během vašeho oblíbeného sportu, popř. vyzkoušet sporty ještě nepoznané. Všechny kurzy, které obohatí vbaše zážitky z jazykového pobytu, jsou samozřejmě vedeny kvalifikovanými a zkušenými lektory.
V Sydney můžete vedle jazykového kurzu absolvovat i výuku golfu, surfingu nebo jatchtaření, v Brisbane se můžete účastnit fitness lekcí.
I v USA si můžete vybrat z bohaté nabídky sportů: jazykový pobyt v San Diegu nebo Los Angeles (tedy v proslulé Kalifornii) si můžete vyšperkovat lekcemi surfingu a učit se surfovat v nejlepších možných podmínkách. V obou městech můžete výuku jazyků spojit i s lekcemi ve fitness studiu, lekcemi jógy, golfu a dalších sportovních aktivit. Ideální příležitost začít s novým sportem, nebo prostě pokračovat s vaším oblíbeným koníčkem i v zahraničí.



Havajské ostrovy, které jsou proslulé svými úžasnými vlnami, nabízejí rovněž dokonalé podmínky pro surfaře, ať již patříte k začátečníkům nebo pokročilým.

Objevte krásy Malty a Středozemního moře na jazykovém pobytu, který můžete zkombinovat s kurzem potápění – můžete se tak seznámit nejen s tamní krajinou, ale i vzrušujícím podmořským světem. Maltské souostroví je rovněž rájem všech jachtařů, klima i poloha ostrovů je všeobecně dokonalým místem pro fanoušky vodních sportů. Z nabídky si ale můžete vybrat i doplňkový kurz golfu v Royal Malta Golf Club, popřípadě se nechat rozmazlovat v lázních Fortina (masáže, obličejové procedury atd.).



I na jazykových pobytech v Irsku a Anglii je k nalezení dostatek lákavých kombinací: turistika po Irsku, lekce ve fitness studiu, jachtařství, kite surfing či jízdy na kajaku v Dublinu pro odvážné, klidnější povahy se mohou vydat do Galway a zkombinovat kurz angličtiny s rybařením, golfem či jízdou na koni. Jízdu na koni nabízíme i v Corku a mladé fotbaloví nadšenci mohou zamířit rovnou do Manchesteru.



Pokud se chcete vydat do světa za španělštinou, měli byste vědět, že se Španělsko a jižní Amerika přímo předhánějí v nabídce doplňkových sportovních aktivit. V Santiago de Chile se vedle kurzu španělštiny můžete věnovat například lyžování na proslulých sjezdovkách v Andách, na jejichž úpatí se město nachází.
Pokud vás láká spíše slunce, můžete se vydat do města Samara v Kostarice, které se nachází přímo na mořském břehu a můžete se zde věnovat potápění, plavání, kajakování či surfingu. V mexickém městě Cuernavaca se mohou studenti ve věku 13 – 17 let vedle kurzu španělštiny věnovat i fotbalu, basketbalu či volejbalu..
Pokud se vám za kombinací španělštiny a sportu nechce jezdit příliš daleko, můžete se vydat do Granady a kromě kurzu španělštiny podniknout turistické výpravy po pohoří Alpujarras, které se nachází jižní části Sierry Nevady a končí přímo u moře.
Víkend můžete strávit v národním parku Cabo de Gata v blízkosti města Almeria, kde možné se věnovat potápění. Oblast je jednou z prvních chráněných mořských oblastí v Andalusii, s obzvláště čistou vodou.
Přesvědčili jsme vás? Kontaktujte nás pro více informací – doporučíme vám kombinaci jazykového kurzu a sportovních aktivit na míru tak, abyste mohli zažít pestrý a zábavný jazykový pobyt!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen