Montag, 20. September 2010

Naučte se italsky na jazykovém pobytu v Itálii a objevte tajemství „la dolce vita“

Máte chuť se učit cizí jazyk, ale nechce se vám do běžných cizích řečí jako angličtina nebo němčina. Vyberte si italštinu a objevte krásy této květnaté řeči i úchvatné země!



V případě, že vás Středozemní moře vždy okouzlovalo a rádi byste se naučili některou z typických řeší regionu, můžete si vybrat italštinu a nasávat bohatou kulturu Itálie na jazykovém pobytu v některém z italských měst.

Ať jste milovníci umění, znalci dobrého jídla či se zajímáte o historii, jedna země vás zaručeně uspokojí – Itálie! Proč Itálie? Tato země je proslulá svým nepřeberným kulturním bohatstvím, římským dědictvím, architekturou, kuchyní i krásou přírodních scenérií.

V případě, že se rádi zabýváte uměním a kulturou, můžete absolvovat jazykový pobyt ve Florencii, hlavním městě Toskánska. Najdete zde na jedné straně renesanční architekturu, na straně druhé dynamické a bující město. Na jazykové škole se setkáte se studenty z celého světa, kteří se stejně jako vy zajímají o italský jazyk a kulturu, a společně můžete procvičovat italštinu a objevovat Florencii. Ta je mimo jiné proslulá i svou kuchyní, takže kromě duševních potěšení si můžete dopřát i vynikající posezení v místních restauracích.





Zajímáte se o módu a i proto chcete proniknout do tajů italského jazyka? Pro jazykový pobyt si vyberte Milán, ekonomickou a finanční metropoli Itálie. Toto moderní město vás uchvátí svou šarmantní architekturou a tepajícím nočním životem. A jako milovník módy si určitě užijete místní nákupní domy a střediska.
S italštinou se ostatně nesetkáte pouze v Itálii. Tento jazyk je velmi populární v jižní části Švýcarska a v Chorvatsku i Slovinsku najdete mnoho italsky mluvících komunit (v některých oblastech je italština dokonce oficiálním úředním jazykem).
Neváhejte a poddejte se přitažlivosti jazyka klasické opery, gurmánů i módy!

Freitag, 10. September 2010

Zkombinujte kurz španělštiny a relaxaci na jazykovém pobytu v Malaga!


Pokud hledáte jazykový kurz ve Španělsku, nemusíte se omezovat jen na známá velkoměsta, jak ó jsou Barcelona či Madrid. Obzvlášť půvabná města naleznete především na jihu Španělska.

Jedním z takových míst je i Malaga, se nachází v Andalusii a je hlavním městem Costa del Sol. Můžete zde navštěvovat kurzy španělštiny na mezinárodní škole a ve volném čase se koupat, procházet či z terasy některé z početných kaváren užívat nádherného počasí.

Malaga je město s bohatou kulturní tradicí, kde najdete například Picassovo muzeum, ale i řínské vlivy, jež reprezentuje např. římské divadlo.
Díky arabským vlivům můžete v Malaga obdivovat takové skvosty, jako například městkou část Pedregalejo či maurské opevnění Alcazaba.
Z jedné strany je Malaga obklopena Středozemním mořem a z druhé horami, takže si zde můžete vybrat z nepřeberného množství volnočasových aktivit. Pokud hledáte místo, kde byste se mohli zároveň učit španělsky i prožít skvělou dovolenou, je pro vás Malaga jako stvořená.


Jazyková škola v Malaga
se nachází v centru města, ale zároveň nedaleko pláže, na kterou můžete zamířit vždy po skončení výuky. Pokud se vám nebude chtít k moři, můžete relaxovat na školní zahradě nebo se zchladit ve školním bazénu.
Škola nabízí několik různých typů kurzů, takže si můžete vybrat ten, který nejvíce vyhovuje vašim potřebám i zaměření: kurz všeobecné španělštiny, kombinaci skupinové a individuální výuku či pouze individuální výuku, která vám umožní dosáhnout co nejrychlejšího pokroku, přípravné kurzy na jazykové zkoušky či kurzy obchodní španělštiny. Vždy po skončení výuky se můžete účastnit mimoškolních aktivit, které škola připravuje pro své studenty.
Pokud chcete objevit novou kulturu, poznat rozmanitou přírodu a příjemně si odpočinout na jihu Evropy a to vše zkombinovat s kurzem španělštiny, je pro vás Malaga jasnou volbou!

Montag, 6. September 2010

Jazykový pobyt s malým rozpočtem? Žádný problém!

Chcete se vydat na jazykový pobyt do zahraničí, ale odrazuje vás vysoká cena letenek? Rozhlédněte se po evropských cílech, do nichž se v současné době můžete dopravit opravdu levně!



Chcete spojit příjemné s užitečným a vydat se například do Francie? Na portálu Easyjet.cz najdete výhodné nabídky přímých letů z Prahy na letiště CDG v Paříži. Pokud se chcete vydat na jih za angličtinou, můžete podniknout jazykový pobyt na Maltě. Pro dopravu je nejvýhodnější využít některé ze společností, které na Maltu létají z Vídně či z Mnichova a nabízejí opravdu bezkonkurenční ceny. Pokud si navíc jazykový pobyt na Maltě rezervujete v období mimo sezónu, vyjde vás ještě levněji a vyhnete se letnímu náporu turistů. Kdo ostatně říkal, že je na Maltě dobře jen v létě? Jaro či podzim přímo lákají k procházkám či projížďkám na kole, po kterých si můžete odpočinout při proceduře v některém z lázeňských areálů.
Pokud se chcete vydat za angličtinou do Velké Británie či do Irska, můžete se rozhlédnout například na stránkách společnosti Ryanair.cz, která nabízí letenky do Dublinu a Londýna. Pokud budete stránky sledovat pravidelně a vyhlédnete si akční nabídky, máte šanci letenky získat skutečně „za hubičku“.
I v případě, že vás zajímá španělština a chcete se vydat na jazykový kurz do Španělska, můžete se začíst do nabídek na serveru www.pelikan.cz, který nabízí velmi výhodné lety do mnoha španělských destinací, zejména v případě, že jste schopni odletět z Vídně či z Mnichova. Vídeň je kvůli vzdálenosti atraktivní zejména pro Brňáky a vůbec pro Jižní a Střední Moravu.
Pokud se tedy chcete učit cizí jazyk v jeho přirozeném prostředí a osvojit si nejen gramatické struktury, ale především způsob, jakým je jazyk používán v každodenním kontextu, vydejte se na jazykový pobyt do zahraničí! Při dnešních cenách letenek je možné najít cíl pro každý rozpočet.